DIVORŢEAZĂ Adrian Mutu?

Adi-Mutu-si-ConsueloSe pare că Adrian Mutu şi soţia lui traversează un moment de cumpănă în relaţia lor. Potrivit jurnaliştilor de la “Click!“, “Briliantul” şi Consuelo ar fi la un pas de divorţ, însă acest zvon este infirmat de fotbalist. 

Zvonul a fost alimentat şi de faptul că soţia lui Mutu încă nu a venit în România după transferul jucătorului la Petrolul Ploieşti.

“Nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea privată. Sînt minciuni şi bazaconii. Jurnaliştii respectivi încearcă să mă divorţeze din 2008 şi tot nu au reuşit încă să o facă! Consuelo e în Republica Dominicană cu copiii, fata cea mică are nişte probleme. Sînt singurele mele declaraţii pe seama acestui subiect, nu mai insistaţi! Eu am venit în România să joc fotbal, nu să pierd timpul cu minciuni de genul ăsta. Dacă divorţam, vă spuneam clar lucrul acesta, nu sînt genul care să mă ascund, doar mă ştiţi. Consuelo este şi va fi iubirea vieţii mele! Repet, sînt niste prostii mai mari decît puteam să cred că se pot inventa în presa din România”, a declarat Mutu pentru Fanatik.ro.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO