DJ Residency 2014, cel mai important concurs mondial dedicat dj-ilor aşteaptă şi concurenţi români

646x404 (1)Cel mai important concurs muzical de muzică electronică de pe mapamond, DJ Residency 2014 îl ”angajează” pe cel care se dovedeşte cel mai bun dj român în cel mai important loc estival al muzicii, la Ibiza, pentru o rezidenţă de 3 luni.

Proiectul îi provoacă pe toţi artiştii consacraţi şi nu numai din ţară să intre sub semnul competiţiei  cu un mix de 15-20 minune. În urma preselecţiei, marele câştigător va avea şansa să pună muzică în cele mai importante cluburi din insula muzicii, Ibiza. De asemenea, să fie instruit de mari vedete ale muzicii de club, având în vedere că, anii trecuţi, profesori au fost supervedetele David Guetta, Fatboy Slim, Avicii ori Steve Lawler. Deocamdată s-a confirmat prezenta lui Carl Cox şi Pete Tong. Până pe 15 martie, toţi pasionaţii de muzică electronică sunt aşteptaţi să-şi dovedească talentul şi să îşi înscrie mix-ul direct pe Facebook, la adresa www.facebook.com/burnEnergy.
Câştigătorul etapei locale a DJ Residency va începe aventura vieţii lui: va zbura către Ibiza, pentru a-şi reprezenta ţara în competiţia globală.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO