Dolănescu, «topit» după o stripteuză

5 (3)Îndrăgitul şi regretatul artist Ion Dolănescu a fost toată viaţa un bărbat cu mare “priză” la femei. Click! vă prezintă imagini inedite cu maestrul, fotografiat chiar în braţele unei stripteuze voluptoase.

Într-o toamnă din 199… lungă, călduroasă şi frumoasă ca acum, mă sună Ion Dolănescu. “Copilu’, vezi ce zi frumoasă, hai cu mine şi cu PT la ţară undeva la un han”. Mănânci, calule ovăz? Am acceptat. A venit. M-a luat.

 

După vreo oră de mers ne-am oprit într-o comună la un soi de han românesc splendid, abia deschis. Patronul, amic ca lui Ion, îl invitase, cu câţiva prieteni, să-i facă safteaua. Mai ales că, dacă venea acolo supervedeta naţională, succesul era garntat. Must, pastramă, vin la cană de lut, lăutari, fete sumar înveştmântate…

Totul a decurs conform schemei chefului naţional. De la A la Z. La un moment dat, după ceva şuşoteli cu patronul, Ion a dispărut de la masă. M-am dus, curios, să-l caut. L-am găsit într-o ipostază… caldă.

Cu petonul şi câteva dudui prin preajmă. Noroc, deşi asta e meserie nu noroc – că eu nu plecam de acasă fără reportofon şi aparat foto la mine… deci noroc cu aparatul. Pac! Pac! câteva cadre… Ion, profesionist, obişnuit să pozeze nu să se ascundă, realizând ipostaza, n-a mai apucat să protesteze, că eu Click! Click! Deşi nu prea a fost nevoie de mari eforturi. Eram şi eu profesionist.

Ce să mai comentăm, a fost ca un duel de western între doi pistolari faimoşi. Am fost mai rapid… Din pistolar, am ajuns paparazzo…

Printre alte activităţi jurnalistice, universitare şi scriitoriceşti am condus, ca angajat sau patron, şi câteva reviste mondene. Mi-a rămas o arhivă-foto de invidiat. Mulţumesc pe această cale dnei Lena Boldea Stanca – soţia mea şi lui Mugur Dumitru – SGR-ul meu preferat, pentru că au păstrat arhiva în bună stare.

S-a iubit cu trei femei

Bărbat chipeş, Ion Dolănescu a curtat numeroase femei, însă trei dintre ele i-au marcat existenţa: Iustina Băluţeanu, Maria Ciobanu şi Margarita Valenciano. Pe Iustina a luat-o de nevastă pentru a pune mâna pe mult-râvnitul buletin de Bucureşti. Cu Maria s-a cununat religios, deşi era însurat cu Iustina, iar cu Margarita, din Costa Rica, s-a iubit pe furiş de teama comuniştilor. Rodul iubirii cu Maria Ciobanu este primul său fiu, Ionuţ, iar din relaţia cu costaricanca l-a avut pe Dragoş, cel de-al doilea băiat al său.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO