Dominicanul Hevito vrea abdomen ca al lui Usher!

hevito 2Fostul concurent de la X-Factor, dominicanul Hevito, considerat cea mai exotica aparitie masculina din showbiz, pare ca tine foarte mult cont de felul in care arata. Astfel, cand nu canta, artistul munceste din greu in sala de fitness. Si ca sa fie in trend, acesta se antreneaza cu Tashvin K. Ramma, instructorul personal al mai multor vedete de la noi.

Hevito isi face incet, incet, loc pe piata muzicala de la noi. Dupa ce noul lui single “Sensual” a rasunat toata vara pe plajele de pe litoral si a facut furori si la Festivalul Callatis, artistul s-a intors in Bucuresti si s-a pus pe treaba. Astfel, el s-a apucat serios de fitness si a inceput sa se antreneze cu instructorul vedetelor, Tashvin K. Ramma, originar din Insulele Mauritius, care a scos untul din el. “Sunt indragostit de mancarea romaneasca, dar totusi vreau sa am grija de silueta mea si sa am un abdomen bine lucrat, iar Tashvin are grija sa scoata untul din mine”, a declarat Hevito, precizand ca si-ar dori sa aiba un abdomen ca al celebrului cantaret Usher.

Originar din Punta Cana, Hevito a venit în  România, în urmă cu trei ani, s-a îndrăgostit iremediabil de ţara noastră şi nu a mai vrut să plece, declarând că vrea să-și clădească o carieră în showbizul  românesc, iar încet-încet visul lui devine realitate, el lansându-şi deja al patrulea single în tara noastra. Originar din Punta Cana, Hevito a venit în  România, în urmă cu trei ani, s-a îndrăgostit iremediabil de ţara noastră şi nu a mai vrut să plece, declarând că vrea să-și clădească o carieră în showbizul  românesc, iar încet-încet visul lui devine realitate, el lansându-şi deja al patrulea single în tara noastra.

1hevito 6

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO