Doru Dodoruţ (Deepcentral) şi soţia sa divorţează. Împreună au 3 fete!

doru si sotia deepcentralLa nici 3 luni de la botezul gemenelor lor, şi trei ani de când s-au reîmpacat pe treptele tribunalului din Timişoara, Doru Todoruţ (Deepcentral) şi Roxana, soţia sa, vor divorţa.

Cei doi s-au căsătorit în 2008 şi au trei copii (cea mare – Rebecca Maria are 3 ani). Anunţul  a fost făcut de însuţi Doru, care, în ultimele luni a tot încercat o reâmpăcare cu soţia sa. Nu de puţine decizia soţiei sale l-a făcut să urce beat criţă pe scenă. Luna trecută Doru era cât pe ce săse prăbuşească de pe scena festivalului Mix Music Evo 2013, la Bistriţa Năsăud însă a fost pris în ultima clipă de Cătălin Măruţă.

”După 5 ani de căsnicie, am decis de comun acord că este mai bine pentru noi să ne separam, din respect pentru tot ceea ce am construit impreună și pentru fetițele noastre.
Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relație civilizată atât pentru fetițele noastre, cât și pentru noi.
Este o decizie care privește viața noastră personala și dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu discreţie, de aceea vă rugăm să înţelegeţi decizia noastră de a nu acorda interviuri pe această temă.Vă mulţumim! Doru şi Roxana”, este mesajul pe care l-a lansat solistul trupei Deepcentral.

De partea cealaltă, colegul său din Deepcentral, George Călin, proaspăt însurat, urmează să devină la rândul său tată, în primăvara anului viitor.PicMonkey Collage

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO