După ”Pariul cu Măruţă”, Marius Gavrilă de nerecunoscut!

marius gavrilamarius 2La un an de la ”Pariul cu Măruţă”, Marius Gavrilă, cel care a renăscut, culmea, după acel rămăşag pierdut în faţa vedetei Pro Tv, în urma căruia s-a angajat să slăbească pe cale naturală, a reuşit să dea jos 65 kilograme.

 

După o lungă corvoadă, preferatul lui Măruţă se pregăteşte să sărbătorească, fireşte, cu un meniu de dietă, reintrarea în categoria sub 100 kilograme, greutate pe care o prognozează că o va atinge la începutul anului viitor.

 

Teribilul recordman ce, în urma unei diete riguroase, dar şi a unei operaţii la stomac slăbeşte acum, paradoxal mâncând şi a pierdut o treime din greutatea sa, îi mulţumeşte înzecit lui Măruţă şi echipei de doctori ce l-au asistat.”Ştiu acum că o să am zile să vad concretizarea proiectelor mele, nu mai fac echilibristică pe o aţă subţire numită viaţă. Însă, în toată acestă perioadă de disciplină am învăţat că orice realizare profesională este incomparabilă cu recâştigarea stabilităţii şi încrederii în sănătate”, mărturiseşte organziatorul de evenimente concertistice Marius Gavrilă, manager general al companiei artistice Mix Music. ”Sunt dator la rândul meu să susţin şi să ajut oamenii ce au probleme cu greutatea, problemă ce, în cazul meu putea fi fatală”, adaugă Gavrilă.

 marius 1

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO