Ea este prinţesa lui Dan Negru!

negru danDan Negru are doi copii, pe Dara (4 ani) şi pe Bogdan (2 ani), însă a dorit, şi a şi reuşit, o vreme, să îi ţină departe de bliţurile paparazzilor.

Zilele trecute, fotoreporterii ziarului Libertatea l-au surprins pe vestitul prezentator alături de fiica lui, o bombonică de fetiţă, care-i seamănă leit.

Epuizat, după un an greu de muncă la Antena 1, dar şi plin de realizări profesionale, Dan şi-a dorit ca măcar pentru o zi să se relaxeze departe de agitaţia Bucureştiului. Aşadar, împreună cu Codruţa, soţia lui, dar şi cu fetiţa lor, Dara, acesta a înnoptat în comuna Cornu, unde vedeta TV şi familia lui au beneficiat de o adevărată oază de linişte. După un somn odihnitor la centrul Bali Spa, cei trei s-au plimbat prin parcul plin de verdeaţă, unde micuţa s-a jucat în voie. Dan a dovedit a avea o relaţie excelentă cu Dara, pe care, la un moment dat, după ce micuţa a obosit, a cărat- o pe umeri.

«Îmi seamănă, urlă mai tare ca mine»
Pe lângă trăsăturile fizice, Dara a moştenit de la vestitul ei tată şi unicul lui defect: “Îmi seamănă, are voce, urlă mai tare ca mine”, se lăuda el, deunăzi. Codruţa, soţia lui Negru, stomatolog de profesie, arată excelent, revenind rapid, după două sarcini, la greutatea corporală avută în anii de liceu.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO