Ele sunt sexy concurentele de la „8 într-o barcă” (TVR 2)

8 într-o barcăTitus Munteanu, unul din cei mai cunoscuți si apreciati realizatori tv de la noi, se poate mândri cu 6 fete , una mai talentată și mai frumoasă ca alta. Și nu numai că se poate mândri, ci  chiar se laudă cu ele în văzul lumii, pe TVR2!
Alma, Francesca, Andrada, Ruxandra, Andreea și Evelyne sunt fetele lui ‘tata’ Titus, așa cum îl alintă pe marele maestru al audiovizualului românesc, 6 tinere frumoase foc și înzestrate cu talent care se întrec pentru apecierea lui, dar și pentru un premiu în valoare de 10.00 de euro.
Cele 6 graţii ale emisiunii concurs „8 într-o barcă”, ce se difuzează pe TVR 2 în fiecare miercuri de la ora 20.10, își dezvăluie calităţile vocale şi aptitudinile de performer sub atenta jurizare a coregrafului Cornel Patrichi, interpretei Paula Seling și jurnalistei Simona Catrina.8 intr-o barca

Competiţia televizată „8 într-o barcă” este una din emisiunile de aur ale acestui sezon la TVR, în care 9 concurenți talentaţi se întrec în prestaţii muzicale în faţa unui juriu de specialitate pentru marele premiu de 10.000 de euro dar şi pentru premiul de popularitate de 1.000 de euro, obţinut în urma votului publicului direct pe pagina de Facebook a emisiunii. „8 într-o barcă” poartă semnătura binecunoscutului Titus Munteanu în calitate de realizator și a Cameliei Boștină, apreciată producatoare TVR și este prezentată de Alexandra Păcuraru si Matei Stănculescu.
Pe lângă cele 6 fete, ‘tata’ Titus mai are și trei baieţi la fel de talentaţi în competiţie: Cătălin, Andi și Selatin.
Ședinţele de canto cu compozitorul Dan Dimitriu și lecţiile de dans asigurate de coregrafa Ioana Macarie îi pregătesc pe toţi cei nouă  concurenţi pentru provocările fiecărei ediţii.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO