Emisiunea iComedy, interzisă la Antena 1

Mihai_BendeacA devenit oficial faptul că Mihai Bendeac nu va mai apărea pe nici unul dintre posturile TV ale trustului Intact.

Motivul este unul bine întemeiat în viziunea şefilor, având în vedere că Mihai Bendeac l-a invitat în emisiune pe Radu Banciu, unul dintre cei mai aprigi critici ai lui Mircea Badea şi al şefului suprem, Dan Voiculescu. În schimb, Bendeac se arătă surprins de această decizie şi susţine că îi este încălcată libertatea de exprimare, situaţie care l-a determinat pe Badea să-l numească “nebun la cap”.

“Văd că domnul Bendeac afirma că l-am atacat. Poate că în vena nu intră doar perfuziile pentru tratament, altfel nu înţeleg de unde iluzia atacului. Dacă doreşte, îi pot arăta ce înseamnă că să aibă proprietatea termenilor. Cât despre invitarea în prime time la Antena 1 a unui bolnav mintal care ne-a înjurat de morţi şi de familii pe toţi de pe aici, perfuziile trebuie băgate direct în capul care a emanat o astfel de monstruozitate. Dacă te căci în sufrageria unor oameni nu poţi spune că e dreptul tău la libera exprimare.

Adrian Sârbu te-ar fi călcat cu trenul fix în sufragerie doar dacă îţi trecea prin cap aşa ceva, nu dacă mai şi rosteai. Credeam că sunteţi bolnav închipuit, acum îmi dau seama, domnule Bendeac, că sunteţi bolnav pe bune. La cap”, a scris Mircea Badea pe blogul personal.

Afectat de această decizie a şefilor din Intact de a-i interzice pe post emisiunea, Mihai Bendeac le declara război acestora şi spune că “va lupta până la ultima picătură de sânge”. “Nu vreau să pozez în martir, dar voi lupta până la ultima picătură de sânge pentru o ţară în care tinerii să se exprime LIBER!”, a scris Bendeac pe Facebook.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO