Eurovision 2017 Portugalia a câștigat, România e pe 7!

 Salvador Sobral, din Portugalia, a câștigat finala Eurovision 2017. Ilinca și Alex Florea, reprezentanții României, care au cântat piesa “Yodel it!”, se află pe locul 7, cu 282  de puncte.
clasament_eurovision_2017_74399600Este pentru prima dată în istorie când Portugalia câștigă concursul Eurovision.
 Republica Moldova a obținut un punctaj foarte bun atât de la juriile naționale, cât și de la public, și se află pe locul 3 în clasamentul final.În cadrul Eurovision 2017, România a fost reprezentată de Ilinca şi Alex Florea, care au urcat pe scenă în a doua parte a show-ului, de pe poziţia 20. Portugalia a condus clasamentul de la început până la sfârșit, Salvador Sobral obținând în total 758 de puncte.
 Bulgaria a obținut un loc excelent, terminând concursul pe poziția a doua.
Ilinca şi Alex Florea au obţinut poziţia a şaptea, cu un total de 282 de puncte. Este cea mai bună clasare a României în concurs, de la succesul obţinut de Paula Seling şi Ovi la ediţia din 2010, organizată la Oslo si a patra in istoria participarii Romaniei la Eurovision. În ceea ce priveste exclusiv cifrele televotului, „Yodel It!”a fost a cincea în preferinţele publicului care a votat în Finala de la Kiev.
eurovision-portugal

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2017 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO