Faydee la Kiss FM: E foarte greu să fiu într-o relaţie acum

Faydee2Prezent la Media Music Awards powered by Kiss FM, Faydee s-a numărat printre artiştii intervievaţi pe covorul verde de către DJ-ul Kiss FM Dan Finţescu.

Cântăreţul australian i-a mărturisit acestuia că româncele sunt foarte frumoase şi că nu exclude posibilitatea de a se îndrăgosti de una dintre ele, chiar dacă nu are acum timp pentru o relaţie.
Dan Finţescu a început interviul întrebându-l pe Faydee dacă există vreo ţară în care piesa ‘Laugh Till You Cry’ se bucură de un mai mare succes ca în România

Merge bine în Grecia şi Turcia, dar cred că nu se compară cu succesul pe care l-a avut aici, în România şi vă sunt foarte recunoscător, a declarat Faydee la Kiss FM.
Cum ţi se par românii, acum că ai cântat în atâtea locuri din România? Sunt foarte diferiţi de voi, australienii, a întrebat Finţescu.

Atât românii, cât şi australienii ştiu să petreacă, a mărturisit artistul. Românii sunt oameni buni, sunt foarte amabili, e uşor să vorbeşti cu ei. Îmi place să cânt pentru ei. Sunt foarte fericit că sunt aici, a spus Faydee la Kiss FM.
Româncele sunt femei frumoase, i-a mai declarat cântăreţul lui Dan Finţescu.

Te-ai îndrăgostit la prima vedere aici, în România?, a insistat DJ-ul Kiss FM.
Vom vedea. Acum sunt concentrat pe muzică, dar nu se ştie niciodatăµ, a spus el.

Le poţi spune fanelor dacă în prezent eşti singur?, a întrebat Finţescu.
Este foarte greu să fiu într-o relaţie acum. Sunt foarte ocupaµ, a spus artistul la Kiss FM, adăugând că preferă relaţiile de lungă durată.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO