Fetele de la Cheeky Girls, scoase de iubiţi din datorii

cheekygirlsgoalÎn ultimii ani, fetele de la Cheeky Girls au fost sufocate de datorii. Astfel, datorau 60.000 de lire sterline băncilor din Marea Britanie. Totuşi, fetele n-o duc rău deloc, potrivit celor spuse de mama lor, Margareta Irimia. Monica şi Gabriela sunt cuplate cu băieţi putred de bogaţi.

Gemenele Monica şi Gabriela Irimia, adică Cheeky Girls, s-au făcut remarcate în 2002, în Marea Britanie, după ce au participat la emisiunea „Popstar: The Rivals”.

Un an mai târziu, spărgeau topurile cu piesa „Touch My Bum” („Atinge-mi fundul”, n.r.) compusă chiar de mama lor, Margareta Irimia, care le este şi manager. În doar câteva luni, solistele originare din Cluj-Napoca au reuşit performanţa de a strânge un milion de lire sterline. După acest succes, fetele au marcat şi eşecuri, iar cel mai mare dintre acestea a fost datoria care le-a ruinat.

Din cazua intervenţiilor estetice pe care şi le-au făcut la sâni, Monica şi Gabriela au ajuns la sapă de lemn.

Cele nouă operaţii suferite în zona bustului le-au făcut datoare la bănci În prag de faliment, cele două cântăreţe au găsit soluţia potrivită pentru a scăpa de belele: vânătoarea de bărbaţi bogaţi. Monica s-a cuplat cu Shaun Robert Taylor (32 de ani), un britanc absolvent al Universităţii Harvard, care a devenit milionar de pe urma afacerilor în domeniul construcţiilor şi restaurărilor.cheeky-girls-4

Cei doi au împlinit în luna mai un an de la logodnă şi se pare că urmează nunta. Mai mult, britanicul i-a făcut şi un cadou inedit, scrie Click!

„Shaun i-a dăruit de curând Monicăi o superbă casă cu etaj şi curte, aflată în apropierea locuinţei mele. I-a cumpărat şi câteva găinuşi, pentru că Monica le iubeşte foarte mult, două sunt albe, iar una neagră. Când nu este în concerte, se ocupă de ele, le hrăneşte, dar când pleacă, un angajat are grijă de ele”, ne-a spus Margareta, mama fetelor.Nici cealaltă soră Cheeky nu o duce prea rău, căci după mai multe relaţii eşuate, cunoscută fiind şi cea cu parlamentarul Lembit Opick, aceasta s-a cuplat de ceva timp cu un om de afaceri, de data aceasta un român! „Şi Gabriela are de ceva timp o relaţie. Iubitul ei este din Oradea şi are afaceri în Ungaria”, ne-a mai spus doamna Irimia.The_Cheeky_Girls_Wallpaper

Dacă Gabriela nu se gândeşte încă la căsătorie, sora ei are în plan să se mărite cât de curând. Cu asemenea iubiţi doldora de bani, fetele de la Cheeky Girls nu au scăpat doar de faliment, ci şi-au asigurat şi viitorul, mai ales că bani din muzică nu mai fac demult.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO