FINALA “X FACTOR” S-A ÎNCHEIAT! Florin Ristei este câştigător

5 (1)Marele câştigător al show-ului “X Factor” a fost desemnat Florin Ristei. Aseară el a reuşit să intre în posesia marelui premiu, în valoare de 120.000 de euro.

“Nu regret nimic. E cel mai important că am ajuns în sufletele oamenilor. Banii se fac. Îl felicit pe câştigător”, a declarat marele învins, Alex Maţaev.

După terminarea televotingului, prezentatorii Răzvan Simion şi Dani Oţil au anunţat că telespectatorii au decis ca Bogdan Bratiş (17 ani) să părăsească primul competiţia.florin ristei

Tânărul a fost urmat de Mădălina Lefter (15 ani), care a primit şi ea prea puţine voturi. Aşa că Ristei şi Maţaev, concurenţii Deliei, şi-au disputat marele trofeu şi premiul de 120.000 de euro până în ultima clipă.

În final au intrat la duel. După ce au cântat fiecare o piesă – Alex melodia „I Don’t Wanna Miss a Thing” de la Aerosmith şi Florin melodia „Bed of Roses”, de la Bon Jovi, au fost din nou deschise liniile de vot, iar publicul a decis: trofeul i-a revenit lui Florin Ristei.În momentul anunţării câştigătorului, interpretul hitului “Ea este Dana…” a avut o explozie de bucurie. Euforic, Florin s-a dus să-l îmbrăţişeze pe Cheloo, care i-a răspuns pe măsură.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO