Fostul solist al trupei Desperado, Călin Pop e dentist în Emiratele Arabe

 

Marile succese pe care le cânta v în decada 2000-2010 -”Betivan ratat”, ”Lenea” ori ”Am cazanul meu” – nu i-au fost tocmai repere în propria-i viață. Solistul ce a făcut istorie cu singura trupă country românească, Desperado, s-a mutat în Abu Dhabi, capital Emiratelor Arabe Unite, unde este medic stomatolog la o luxoasă clinică.

calin-pop-stomatologcalin-pop calin-pop-stangaPrimul iubit și cel care a făcut din Cristina Rus o solistă vandabilă (a avut o relație de șapte ani cu fosta solistă, actualmente mama de carieră), a abandonat muzica, cântă doar de dragul prietenilor, și, în ulltimii ani s-a ocupat de familie și propria clinică în Zalău, orașul său natal. După o viață ”mondenă” la București, Călin (39 ani) s-a retras din showbiz în urmă cu mulți ani preferând o viață liniștită, unde să se îngrijească de familie (este căsătorit și are doi frumoși băieți), dar și de propria afacere, o clinică făcută la standard german, țară unde a avut multiple stagii de specializare. Referințele sale profesionale l-au făcut să accepte recent o nouă provocare, foarte bănoasă, una dintre cele mai luxoase clinici din capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi, cel mai bogat oraș din lume în topurile realizate de Forbes.

Ultimul premiu câștigat ca artist a fost în urmă cu nouă ani, la Festivalul Internațional ”Cerbul de Aur” unde a luat locul II în concurs, cântând cu Tony Poptămaș și Alexandra Ungureanu. Pasiunea pentru muzică a rămas vie, Călin compus pentru artiști prieteni, printre care și Tudor Turcu, și a fost  insuflată și copiilor săi, care de mici au fost obișnuiți cu instrumentele muzicale.

TRupa-Desperado-va-cânta-de-Revelion-la-Oradea

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2017 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO