Fostul soţ al Antoniei, Vincenzo Castellano: “Nu vreau să-mi crească fetița ciudatu’ ăla de Velea”

vincenzo-antoniaVincenzo Castellano (28 de ani) e chitit să câştige, în războiul cu Antonia (25 de ani), custodia fetiţei lor, Maya (3 ani), astfel că s-a înarmat cu o serie de argumente, pe care le va prezenta judecătorilor.

Pe lângă faptul că micuţa deja creşte într-un mediu liniştit, în Sicilia, alături de familia lui care se ocupă îndeaproape de educaţia ei, acesta se opune vehement ca Maya să-l cunoască pe amantul mamei sale, Alex Velea, solistul al cărui trup a devenit o adevărată expoziţie de tatuaje.

Vincenzo şi Antonia au avut o relaţie mulţumitoare până la sfârşitul anului 2012, când pe fir a intrat Alex Velea, bărbatul din cauza căruia solista şi-a pierdut minţile într-atât de mult încât a decis să divorţeze după o căsnicie de doar doi ani.

Rănit în orgoliu, soţul ei italian face tot posibilul să se răzbune, căci a rămas cu buza umflată. Primul pas a şi fost făcut, în vara trecută, când acesta a reuşit să o mute pe Maya în Sicilia, la bunicii lui, care o tratează pe micuţă ca pe o prinţesă.

Cântăreaţa vrea să obţină custodia micuţei

Ce-i drept, fetiţa are parte de un trai bun, merge la grădiniţă, ba chiar a participat la o prezentare de modă, în calitate de fotomodel, însă îi lipseşte prezenţa mamei şi adesea plânge de dorul ei. De cealaltă parte, Antonia şi-a dat seama că Vincenzo a cam păcălito în momentul în care a pus-o să semneze că este de acord ca Maya să treacă graniţa, căci acum n-o mai poate vedea decât în prezenţa rudelor soţului.

Artista e decisă să-şi ia fata înapoi, deşi e conştientă că procesul de custodie se anunţă lung şi anevoios, cu atât mai mult cu cât Vincenzo nici că vrea să audă ca fiica lui să aibă de-a face cu noul iubit al mamei sale: “Niciodată Maya nu va fi crescută de ciudatul ăla de Alex Velea”, este promisiunea pe care italianul şi-a făcut- o, de faţă cu prietenii săi, în momentul în care a aflat că soţia sa s-a îndrăgostit de artistul aflat acum pe val, scrie Libertatea.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO