FOTO/ Mihai Coman de la Holograf a fost înmormântat ieri. Bittman a absentat

Durere și suspine ieri, la înmormântarea celui care a fost Mihai Coman, muzicianul nelipsit pe scenă de la marile concerte ale trupei Holograf. Stupoare, Dan Bittman, cel căruia regretatul muzician i-a susținut vocea în spectacole, nu a venit la cimitir!

Mihai Coman a fost înhumat la Cimitirul Parohial din Cățelu, în apropierea Bucureștiului, la căpătâi fiindu-i prietenii, familia îndurerată și foștii săi colegi din familia Holograf- Mugurel Vrabete,  Tino Furtună și soția sa, Edi Petroșel, Romeo Dediu, Emil Soumah,  impresarul formației, Aurel Mitran.  Surprinzător, Dan Bittman a fost singurul ce a preferat să nu vină la procesiunea religioasă a prietenului său cel care a jucat un rol important în trupă, mai ales în perioada când solistul a fost în refacere și cânta cu teamă după intervențiile chirurgicale suferite la gât. Fapt ce întărește că nu mai este cu sufletul alături de trupă, ”demisia” sa din formația Holograf (unde cântă de trei decenii) fiind un subiect intens speculat în ultima perioadă.

tino-mugurel

Dan Bittman nu se mai ferește să se promoveze fără colegii cu care a făcut istorie: concertează singur (sâmbătă va cânta alături de Marius Bațu la Palatul Național al Copiilor), și  și-a lansat primul său site personal, cu propriile piese, emisiuni și povestea sa, în care Holograf sunt doar o etapă.

La înmormântarea lui Mihai Coman au mai fost prezenți colegii de la firma trupei de sonorizare și scenotehnică, tobarul Cătălin Dâlvărea, Vlady Cnejevici și Teo Boar. O parte dintre aceștia  au fost și la capela Bisericii Sf. Nicolae din Institutul Politehnic unde s-a aflat depus trupul neînsuflețit al artistului ce s-a stins marți după o lungă luptă cu o boală ce s-a dovedit necruțătoare. În ultimii 25 de ani, Mihai Coman a fost membru al trupei lui Ștefan Bănică Jr., a cântat cu Sfinx Experience și împreună cu Laura Stoica.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2017 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO