Franco Gatti (Ricchi e Poveri): “Concertul de la Bucureşti ne-a convins să nu ne despărţim”

unnamed”Ne-aţi dat puterea să continuăm. După acel tragic eveniment dinaintea concertului de la Bucureşti, am vrut să ne despărţim. Concertul de la Sala Palatului ne-a făcut să ne răzgândim!” Este mesajul emoţionant pe care Franco Gatti liderul celei mai cunoscute formaţii pop din Italia, îl dă într-un scurt interviu dat  înaintea concertului de la Bucureşti ( 26 februarie a.c., Sala Palatului).

 

Anul trecut, înaintea spectacolului din ţara noastră,  Gatti (foto  afiş stânga), şi-a pierdut fiul. Alessio Gatti, ce avea 23 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său.Ricchi-e-Poveri1

 

”A fost un moment de cumpănă, cât pe ce să abandonăm totul, fără recuperarea lui Franco nu am putut continua ce ne-am propus. Am trecut de patru decenii de carieră însă nu ne-am fi închipuit că o să ne despărţim într-un astfel de tragic moment. Însă muzică vindecă, avem atâtea de spus iar prietenii noştri, publicul, ne-am dat putere”, conchid Angela Brambati şi Angelo Sotgiu.

 

”Da, căldura concertului de la Bucureşti de anul trecut, primul eveniment live după nefericitul eveniment din februarie, 2013, ne-a făcut să ne răzgândim”, adaugă aceştia. ”Tabloul primit de fanii de la Bucureşti în memoria fiului meu, ce reprezenta un copil cu aripi de înger , l-am luat în Italia şi a ajuns pe mormântul fiului meu. Vă mulţumesc!”, mărturiseşte Franco Gatti.

 

Autori a zeci de hituri ce au animat fiecare petrecere din România  între anii ’70-’90, Ricchi e Poveri se identifică cu celebrele melodii: ”Mamma Maria”, ”Voulez Vous Dancer”, ”Dimmi Quando”, ”Parla col cuore” ori ”Come eravamo”. De la debut, formaţia a vândut peste 20 de milioane discuri.Spectacol este produs de Niki Constantinescu& Magic FM.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO