Frankfurt, Axinte, Vecinul Mitică , Lila nu mai fac parte din noua echipă Vacanţa Mare

Vacanta-MareDupă cinci ani de lipsă, Vacanţa Mare revine pe micile ecrane, la Antena 1. Însă, din fosta ”Familie Pârţag” lipseşte întreaga galerie de personaje ce s-au făcut cunoscute în componenţa serialelor de televiziune: Axinte (Florin Petrescu), Frankfurt (Iulian Ilinca), Vecinul Mitică (Emil Rădinoiu), Lila (Mirela Stoian) ori Romică (George Robu).

Vacanţa mare înseamnă doar Radu Pietreanu şi Mugur Mihăescu aşa cum s-au prezentat publicului bucureştean la sfârşitul anului trecut, în decembrie (Sala Palatului). Noua producţie de televiziune va intra în grilă la sfârşitul lunii curente, se va numi ”Vacanţa Mare- Bătălia Generaţiilor” şi va avea, pentru început,  12 ediţii. Într-un interviu dat ziarului Libertatea, Mugur Mihăescu a confirmat că nu are de gând să mai coopteze actorii ce au făcut parte din distribuţia serialelor de comedie de-alungul timpului.

 

 

Mirela Stoian ”Lila”

Actriţa s-a plâns într-o emisiune de televiziune că trăieşte o dramă deoarece, de cinci ani de zile, este şomeră. Declaraţie ce a fost taxată de Radu Pietreanu, care a considerat jenant să să te plângi într-o emisiune de audienţă că ai astfel de probleme. Mirela are totuşi propria companie de teatru, care-o poartă numele, sub care a pus în scenă mai multe piese* Din echipa sa de actori a făcut parte şi fostul su coleg din Vacanţa Mare, Iulian Ilinca. Cunoscut drept ”Frankfurt”, actorul pletos face parte dintr-o echipă de teatru privat, ultima piesă în care a jucat fiind ”Făt-Frumos din Ferentari”* Fost membru cu drepturi depline în Vacanţa Mare, Florin ”Axinte” Petrescu o duce cel mai bine dintre foştii săi colegi. Are propria sa companie de organizări evenimente şi se bucură de succes în afaceri * Tot cu lipici în afaceri s-a dovedit şi George Robu, cel ce a dat viaţă personajului Romică. După ce a fost prezentator al uneai dintre cele mai vechi emisiuni a TVR- ”Viaţa satului”, Robu a devenit latifundiar, cu mii de hectare de teren în Argeş şi Teleorman, dar şi cu procese privind bani pe care i-a primit drept subvenţii * Vecinul Mitică alias Emil Rădinoiu a fost într-o perioadă angajat la TVR Craiova. Acum singurul său venit îl reprezintă spectacolele locale realizate de Axinte, fostul său coleg.

 

În Dan Sava alias Semaca

 

 

Dan Sava a trecut în nefiinţă la doar 33 de ani, într-un îngrozitor accidet rutier, la 5 minute după ce s-a despărţit de Radu şi Mugur. Maşina sa, un VW Passat, s-a izbit violent de un copac, într-o curbă pe drumul ce leagă Staţiunea Olimp de şoseaua E87. Anul acesta ar fi împlinit 47 de ani.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO