Gabi Cristea i-a lăsat pe Clejani fără 10.000 €

Gabriela-Cristea-sexyDin toamnă, bruneta va prezenta la Kanal D emisiunea «Te vreau lângă mine», ca să ridice audienţele

Turcii le-au spus „Te pup! Pa, pa!” Vioricăi şi lui Ioniţă de la Clejani. Şefii de la Kanal D au ales-o pe Gabriela Cristea în locul lăutarilor pentru că emisiunea „Te vreau lângă mine” pe care o prezentau nu avea audienţe bune, în plus, muzicienii doreau bani mai mulţi pentru noul sezon.

În 2012, emisiunea „Te vreau lângă mine” a avut cele mai bune audienţe, când prezentatoare era cântăreaţa de muzică populară Niculina Stoican. Ba chiar ediţia din 31 ianuarie 2012 a fost lider de piaţă, având nu mai puţin de 819.000 de telespectatori din toată ţara. În momentul în care la cârma show-lui au venit Viorica şi Ioniţă din Clejani, audienţele au început să scadă de la o zi la alta, cu toate că cei doi muzicieni erau foarte populari.

În februarie şi în martie 2013, doar în jur de 300.000 de telespectatori se uitau la „Te vreau lângă mine”, ceea ce situa emisiunea doar pe locul 17 în audienţe. Din aprilie, show-ul nu s-a mai clasat nici măcar în primii 20. Se pare că acesta este motivul pentru care turcii de la Kanal D s-au gândit pe cine să aducă în locul Clejanilor.

Deşi ştiau că rezultatele lor nu erau tocmai bune la Kanal D, Viorica şi Ioniţă au cerut şi mai mulţi bani pentru a prezenta un nou sezon, potrivit unor surse din preajma artiştilor. Astfel, la 31 iulie, când le-a expirat contractul, mai-marii trustului au refuzat să-l reînnoiască, sătui de fiţele lor, dar şi de pretenţiile financiare. Lăutarii au înnebunit când au aflat că Gabriela Cristea i-a lăsat fără pâine. „Sunt foarte supăraţi. Aveau un venit lunar sigur, aproape 10.000 de euro câştigau împreună, în plus datorită emisiunii aveau şi mai multe concerte. Le-a adus popularitate foarte mare”, a declarat o sursă din preajma celor doi artişti.Cu toate acestea, Clejanii spun că şi-au făcut treaba foarte bine ca prezentatori. „De la data începerii şi până la data finalizării contractului, noi ne-am făcut treaba foarte bine, l-am respectat şi l-am onorat aşa cum a fost stabilit iniţial. Am avut audienţe foarte bune, alte detalii nu am. Suntem în vacanţă acum”, ne-a spus Ioniţă.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO