Găinuşă către Nicole Cherry: Să te ţii muzică. Să nu începi sa te dezbraci prin reviste sau pe la televizor!

 nicole cherryMihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş au invitat-o luni dimineaţa în studioul Kiss FM pe Nicole Cherry care a cântat live şi pe care au intervievat-o.

 Cei doi realizatori au întrebat-o pe Nicole câţi ani va împlini în acest an şi au aflat că 16.Poţi să ne araţi buletinul tău, să vedem că ai buletin? Că lumea zice că e jumătate de buletin, nu de alta, a glumit Mihai Găinuşă.

 Eşti invidiată de colegi? a fost următoarea întrebare a lui Găinuşă.

 Sincer, am avut o mică… Dar eu încerc să ascund…, a răspuns invitata, cu jumătate de gură. Nicole le-a povestit ascultătorilor Kiss FM că pregăteşte o piesă nouă în acest an. Am avut şi o mică problemă: a ieşit din studio, se pare, a spus ea. Mihai Găinuşă le-a dezvăluit ascultătorilor că fiica sa, Eva, face lecţii de canto la acelaşi profesor la care studiază Nicole Cherry.  Stai să vezi, vine puternic din spate, a declarat Găinuşă.

Tu ai prieten? a întrebat Mihai Găinuşă după ce Nicole Cherry a cântat live pentru ascultătorii Kiss FM.

 Nu, a răspuns ea.

 Tot insistă Justin Bieber să te cunoască,  a intervenit Codruţ Kegheş.

Şi eu vreau să-l cunosc pe el, a răspuns Nicole.

Putem să-ţi dăm nişte sfaturi, ca nişte oameni care au trăit în show-biz-ul ăsta mult? Fato, după ce treci de o vârstă, tu să te ţii muzică. Să nu cumva să te apuci să începi să te dezbraci prin reviste sau pe la televizor!, a avertizat-o Găinuşă.

 Invitata i-a asigurat pe Găinuşă şi pe Kegheş că va urma o facultate, chiar dacă nu ştiu exact care va fi.

 Mie, când mi-e foame, trebuie să mănânc mâncare. Nu dulce, nu nimic, a mai spus invitata după ce a fost întrebată dacă îi plac cerealele la micul dejun. Îmi place Selena Gomez. Vreau să fiu mai tare ca ea, a declarat Nicole. Păi, o să fii, au asigurat-o realizatorii Kiss FM.

Câteodată suntem foarte egoişti şi neîncrezători, unii, a afirmat Nicole, referindu-se la cei de vârsta ei. Eu sunt foarte încrezătoare, a precizat ea.

Mi se pare ciudat. Merg pe stradă şi mă întreb: ‘Oare de ce se uită oamenii aşa la mine?’. Dar e ok, pot spune că m-am obişnuit, a spus tânăra, după ce a fost întrebată dacă s-a obişnuit cu viaţa de vedetă.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO