Gerard Piqué la X Factor România?

 

florin risteiCu zâmbetul pe buze, aşa cum e mai mereu, deşi a fost greu încercat de viaţă, finalistul X Factor i-a lăsat pe toţi fără cuvinte în momentul în care şi-a făcut apariţia în casă. Florin Ristei seamănă izbitor de mult cu soţul Shakirei, fotbalistul Gerard Pique.

Până deseară, la ora 20:00, când telespectatorii îl vor putea urmări pe Florin pe scena X Factor, în cadrul primei gale live, iată aici câteva fotografii cu Florin, după schimbarea de look.

După o ultimă ediţie încărcată de emoţii şi lacrimi, deopotrivă de tristeţe si bucurie, X Factor şi-a ales finaliştii. 15 concurenţi, câte cinci din fiecare categorie, au intrat deja în febra pregătirilor galelor live, probabil cea mai mare provocare de pană acum. Imediat cum au păşit în casa X Factor, locul unde îşi vor petrece cel mai mult timp în următoarele săptămâni, cu look-ul complet schimbat, concurenţii super show-ului au avut parte de o surpriză de zile mari când l-au reîntâlnit pe Florin Ristei, băiatul care cu ani în urmă ne încânta cu hitul „Ea este Dana”.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO