Ghenea şi Butler s-au certat înainte de a pleca din România.

gheneaSejurul petrecut în România de Gerard Butler şi Mădălina Ghenea nu s-a terminat chiar aşa cum şi-ar fi dorit.

Duminică seară, cei doi au ajuns la o pensiune de lângă Bran, unde ar fi trebuit să se odihnească. Dar amândoi erau foarte nervoşi din cauza paparazzilor care s-au aflat tot weekend-ul pe urmele lor.

“El era foarte speriat că toată pensiunea era înconjurată de presă şi era foarte deranjat că nu a putut să se relaxeze nicio secundă. Gerard Butler a avut o discuţie foarte aprinsă cu Mădălina, iar el nu a înţeles de ce erau toţi pe urmele lor, în condiţiile în care nimeni nu trebuia să ştie că el a venit în România”, ne-a declarat o persoană care s-a aflat în pensiune.

“Cei din conducerea pensiunii au încercat să compenseze deranjul provocat de presă prin faptul că nu le-a luat niciun ban pentru cazare”, ne-a mai spus sursa respectivă ,scrie Click!madalina_ghenea1_26373500_48148700

Cearta a lăsat urme pentru Mădălina Ghenea. Ea a sosit luni la Aeroportul “Henri Coandă” din Otopeni extrem de nervoasă şi nu a dorit să discute cu niciun reporter. I-a evitat pe toţi şi s-a îndreptat în pas alergător către zona de securitate.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO