Gheorghe Gheorghiu se însoară!

gheorghe gheorghiuSolistul a reflectat bine la refrenul său ”Unde dragoste nu e, nimic nu e” şi, ieri seară, şi-a făcut curaj şi i-a cerut mâna iubitei sale, Iulia care a acceptat necondiţionat.

Gestul său romantic, ce a fost stropit cu lacrimi din partea viitoarei mirese, a fost îndelung aplaudat şi încurajat de prietenii strânşi într-un restaurant. Cei doi sunt împreună de aproape trei ani de zile, şi, în tot acest timp au desfăşurat o relaţie foarte discretă.

 

Frumoasa sa  iubită, Iulia, de profesie juristă şi cantautorul au mers mai departe şi, profitând de prietenii strânşi, au hotărât să facă nunta anul viitor, tot pe litoral, la începutul sezonului estival, pe plaja de la ”Perla Venusului”.

Loc unde, an de an, Gheorghe Gheorghiu îşi amplasează tabăra estivală, din iunie până la sfârşitul lui septembrie. Naşii viitorului cuplu, nimeni altul decât organizatorul de evenimente Marius Gavrilă şi soţia sa Ionela, şi-au luat angajamentul că se vor ocupa integral de organizarea evenimentului, mai ales că un eveniment special cere o echipă profesionistă  pentru o petrecere la buza mării. În faţa prietenilor, Gheorghiu a promis că se va căsători şi va purta la ceremonie pentru prima dată în viaţa sa costum. Solistul face acest pas la aproape 20 de ani de la prima sa căsătorie, fapt ce l-a înlăcrimat pe tatăl său, Gheorghe Gheorghiu Senior.

Luna trecută, artistul şi-a reamintit cum este să te afli în faţa altarului căci, alături de Iulia, împreună au creştinizat un băieţel, pe micuţul Adrian, copilul unor buni prieteni comuni.gheorghe_gheorghiu

Gheorghe Gheorghiu a fost însurat o singură dată cu Camelia, mama Andrei-Ştefania, fetiţa sa, căsătorie ce a durat cinci ani de zile. Actualmente fiica şi mama sa locuiesc în Statele Unite. Andra îşi petrece vacanţele alături de tatăl ei, dar şi fosta soţie nu vine în ţară fără să-l viziteze pe solist, semn că îi leagă o prietenie de admirat.

Dintre zecile de frumoase din viaţa sa, artistul a avut o mediatizată relaţie cu Anca Ţurcaşiu la jumătatea anilor 90. Cuplu pe scenă dar şi în viaţa privată, Gheghe şi Anca au stat împreună timp de patru ani de zile.

 

În urmă cu opt ani, Gheorghe Gheorghiu a trăit o experienţă de-a dreptul comică. Fosta sa iubită, Florentina Ban, căreia îi făcuse mutaţie la domiciliul său, i-a trimis citaţie de divorţ fără ca el să ştie că au fost căsătoriţi vreodată!  Piteşteanca a profitat de aiureala autorităţilor române şi a înscris un ”act turistic” de căsătorie făcut ad-hoc, în glumă, în timpul unei vacanţe la Reno, Las Vegas. Instanţa a respins pretenţiile ”soţiei”.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO