Grav bolnav, Nelu Dumitrescu de la Iris asistat pe scenă de fiul său

Moment plin de emoție la ultimul concert Iris din București. Aflat în convalescență, în lupta cu o grea boală, Nelu Dumitrescu a fost dublat la tobe, în timpul show-ului, de fiul său.

Duelul dintre cei doi instrumetisti, momentul în care Cristi a apărut la tobe lângă tatăl său, a fost cea mai aplaudată parte a spectacolului, liderul trupei rock dovedind căare sprijin în anevoioasa luptă medicală pentru sănătatea sa și că e mândru că are pe cineva demn căruia să-i predea locul său în Iris.

nelu cristiCel ce a fondat trupa în urmă cu fix 40 de ani, Nelu Dumitrescu este vizibil schimbat după intervenția chirurgicală dar și tratamentele ce au urmat refacerii, însă găsește puterea să apară pe scenă căci nu se poate despărți de tobe iar Iris este cel de-al doilea copil al său.

După o operație de hernie pe care Nelu (acum în vârstă de 62 ani) a făcut-o în luna decembrie 2015 și în urma cărea aștepta să se refacă ușor, investigațiile medicale ulterioare au scos la iveală alte probleme de sănătate, mult mai grave, ce au necesitat o nouă operație,un chinuitor tratament și o lungă pauză. O perioadă de aproape un an, în componența grupului, la tobe s-a aflat Cristi, fiul lui Nelu Dumitrescu, care s-a dovedit la fel de profesionist ca tatăl său.

Formația etalon pentru generații de rockeri români, Iris a fost fondat în 1976 de Nelu Dumitrescu, Nuțu Olteanu și Emil Lechițeanu.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2017 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO