HI-Q vă invită „În ţara minunilor”, la TVR 2

HI-Q - foto TVRTrupa Hi-Q lansează pe 31 octombrie „În ţara minunilor”, un program de divertisment care se va difuza în fiecare joi, de laora 20.10, la TVR 2

În ţara minunilor este o coproducţie TVR şi Indie Studio şi spune poveştile de succes ale unor oameni deosebiţi, cunoscuţi dar şi mai puţin cunoscuţi, ale căror realizări pot fi un exemplu pentru ceilalţi.

 

Dana Nălbaru, Florin Grozea şi invitatul lor permanent, Mihai Sturzu, vor aduce săptămânal telespectatorilor poveşti în care personaje sunt români care au reuşit să facă lucruri surprinzătoare în folosul altora, oameni cu idei originale, mici meşteşugari, producători sau întreprinzători care creează produse autohtone speciale.

 

De ce sunt atât de importante poveştile din Ţara Minunilor? „Poveştile de viaţă ale unor oameni pot inspira şi ajuta persoanele de lângă ei. Sunt bucuroasă că am ocazia de a fi parte a unui proiect atât de frumos, că-i pot cunoaşte îndeaproape pe cei care şi-au schimbat destinul şi care pot fi un exemplu de putere şi bunătate pentru oricine. Sunt sigură că voi avea multe de învăţat şi abia aştept să intru, alături de colegii mei de la Hi-Q, Mihai şi Florin, în ţara minunilor “, spune Dana Nălbaru.

 

Fiecare ediţie va conţine câteva astfel de poveşti de succes şi mai multe momente muzicale, asigurate de Hi-Q şi de invitaţii lor.

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO