INNA lansează un single nou în colaborare cu faimosul J Balvin

innaINNA a fost anuntată oficial că este artist Atlantic Records printr-un comunicat trimis de reprezentanţii casei de discuri din Statele Unite ale Americii. 

Urmatorul single al artistei este o colaborare cu J Balvin, unul dintre cei mai cunoscuti regaaeton rapperi din Columbia.

Single-ul se numeste “Cola Song” si va disponibil pe iTunes incepand cu 15 aprilie.

Producatorii acestei piese sunt TJR (a produs “Don’t Stop the Party” – Pitbull) si Axident (“Turn Up the Love” – Far East Movement), iar compozitorii sunt Breyan Isaac (a lucrat cu Flo-Rida, Pitbull) si Andrew Frampton (Westlife, Natasha Bedingfield, Garvin DeGraw). Inregistrarile au avut loc in studiourile Atlantic Records din Los Angeles.

Tot pe 15 aprilie, va avea loc lansarea videoclipului pentru piesa “Cola Song”, regizat de John Perez (Shakira, Jay-Z, Rihanna, Paul McCartney, Beyonce) cu care INNA a mai lucrat la “Caliente”, “WOW” si “In Your Eyes”. Filmarile au avut loc in Barcelona si Costa Rica.

“Cola Song” este unul dintre cele mai sexy videoclipuri pe care le-am filmat pana acum”, spune INNA. “Ma face sa ma simt increzatoare in mine, plina de energie, pregatita pentru o vara lunga si frumoasa. Sper ca toti fanii mei Club Rockers se vor bucura sa vada acest video si sunt sigura ca se vor distra ascultand piesa”.

In aceasta perioada, INNA se pregateste sa sustina concerte din nou in America Latina, cel de-al saselea turneu din cariera in San Salvador, Veracruz, Guatemala, El Paso, Tuxtla si Tobasco.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO