Instanţa a hotărât! Adrian Sâna este AKCENT!

Adrian Sina - Akcent - sacou - Ralph Lauren - 6Scandalul legat de plecarea celor doi membri Akcent, Sorin Brotnei şi Mihai Gruia, a fost rezolvat în instanţă
Cererea de interzicere a folosirii numelui Akcent a fost considerata ca fiind nefondată.

Asa cum fanii si o parte din oamenii din presa stiau deja, trupa Akcent a fost creata de Adrian Sina in 1998 alaturi de Ramona Barta, fiind unul dintre primele duo-uri ce promovau muzica house in Romania. In 2002, casa de discuri Roton a decis sa reinventeze proiectul printr-un boyband in care Adi a ramas liderul, el fiind cel care scria muzica si versurile alaturi de Marius Nedelcu. Succesul national si international a fost neasteptat pentru toata lumea, este proiectul romanesc care a avut cele mai multe single-uri in Top 10 romanesc si cele mai multe hituri internationale.

In 2013, casa de discuri Roton si Adrian au decis sa duca mai departe Akcent intr-o noua formula, fara Mihai si Sorin, din mai multe motive: lipsa de implicare a acestora in proiect, rafuielile personale si lipsa comunicarii dintre ei.
Încă din vară, Adi Sînă şi-a personalizat deja pagina oficială a formaţiei cu poza sa, lelăsând loc de interpretare, subliniind faptul că este proprietar peste  titulatura de Akcent şi că viitoare angajamente în străinătate i se cuvin. Sină are acum propria sa  trupă de acompaniament, de ani buni lansează în paralel cu Akcent propriile melodii şi are propria casă de producţie muzicală.
Cei doi fosti membri Akcent au incercat sa obtina interzicerea numelui Akcent de catre Adrian si Roton insa cererea lor depusa in luna septembrie a fost respinsa astazi deoarece: 1. brand-ul nu le apartine, fiind detinut de casa de discuri si 2. trupa a fost creata inaintea aparitiei lor in formula de boyband.
Pentru fanii melancolici dupa vechea formula Akcent, Adrian a lasat un mesaj pe Facebook:  “Voi, fanii, ati crescut odata cu noi si inteleg ca vreti sa vedeti si sa ascultati ceva nou, ceva mai matur. Am pus tot sufletul meu in noul album ce va fi lansat anul viitor, pastreaza ceva din sound-ul Akcent insa vine cu o noua atitudine si merge la urmatorul nivel. E un drum nou pe care vreau sa il parcurgem impreuna, ca pana acum.”

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO