Iordăchioaie şi soţia au divorţat

iordachioaieÎncă o familie mondenă s-a destrămat, spre surprinderea tuturor. Daniel Iordăchioaie şi Nouria Nori au mărturisit ieri că au divorţat de comun acord anul trecut. Pentru solist, acesta este al doilea eşec în căsnicie.

13 ani de căsnicie şi doi copii superbi, Darius (13 ani) şi Salma (4 ani). Atât îi mai leagă în momentul de faţă pe Daniel Iordăchioaie (45 de ani) şi Nouria Nouri (38 de ani). Anunţul despărţirii a fost făcut de cei doi ieri dimineaţă, pe Facebook: „Pentru a evita orice speculaţii ori comentarii inutile, care ar putea apărea, am decis să vă informez că eu şi Daniel am divorţat de comun acord, anul trecut. Copiii noştri au rămas în custodie comună, iar relaţiile dintre noi sunt amiabile. Din respect pentru cei 13 ani de căsnicie care ne-au legat, nu vom face din viaţa noastră privată motivul vreunei dezbateri publice”.

Totuşi, surse din lumea muzicii ne-au spus că artistul a fost întotdeauna o persoană dificilă şi colerică, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. De altă parte, alţi apropiaţi ai cuplului spun că artistul era grav bolnav şi soţia nu a mai putut să-l îngrijească.

Puţini ştiu că, în tinereţe, solistul Daniel Iordăchioaie a mai bifat un divorţ. În 1997, acesta s-a despărţit de Mariana, nimeni alta decât sora lui Adrian Enache, prieten şi coleg de scenă cu Daniel. Cei doi au fost căsătoriţi doar doi ani, iar ruptura s-a produs tot de comun acord. Apoi, Mariana s-a recăsătorit cu George Mărăcine, patronul de la Intercont Music.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO