Ipoteză năucitoare în cazul accidentului din Apuseni! Iovan NU pilota avionul!

accident adrian iovan Ancheta demarată de procurorii militari în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni a scos la iveală faptul că nu Adrian Iovan se afla la manşa avionului prăbuşit, ci copilotul Răzvan Petrescu.

Potrivit anchetatorilor citaţi de România Tv, copilotul Răzvan Petrescu se afla la manşa avionului de mici dimensiuni, care s-a prăbuşi în 20 ianuarie în Munţii Apuseni. Informaţia a fost dezvăluită chiar de copilot, în timpul audierilor. În plus, supravieţuitorii accidentului au încercat să îl mute pe Adrian Iovan, pentru a părea că el a pilotat aparatul de zbor.

ROMATSA nu a fost anunţată că la manşă se află Răzvan Petrescu şi nu Adrian Iovan. Cercetările continuă, pentru a stabili dacă accidentul a fost provocat de o eroare umană. În acest caz, copilotul ar putea fi cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Adrian Iovan și Aura Ion au murit, în 20 ianuarie, după ce avionul de mici dimensiuni în care se aflau s-a prăbușit într-o pădure din Munții Apuseni. La bordul aparatului de zbor se mai aflau dr. Radu Zamfir, medic la Spitalul Fundeni, dr. Sorin Ianceu, din Bihor, dr. Valentin Calu, de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru, de la Spitalul „Sfânta Maria”, şi copilotul Răzvan Petrescu, care au supraviețuit şi au fost duşi către ambulanţe de localnici.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO