Iris se alatura legendelor rock care urca pe scena Callatis Fest 2014!

iris rafaelRock-ul s-a dovedit a fi si in acest an la mare cautare, publicul prezent la Callatis Fest 2014 fiind in extaz pe parcursul celor 3 seri de festival, in care nume grele ale acestui gen muzical au concertat pe scena plutitoare din Portul Turistic Mangalia.

Daca in prima seara a evenimentului Proconsul a ridicat sala in picioare cu un microrecital exploziv din care nu au lipsit “Mi-ai luat inima”, “Cerul”, dar si cea mai recenta piesa a trupei “Asa trec anii” feat. JerryCo, nici urmatoarele seri nu au fost mai prejos.
Sambata, la Gala Premiilor de Excelenta Callatis Fest 2014, microrecitalul trupei Pact by Leo Iorga & Adi Ordean a starnit reactii puternice din partea fanilor trupei care au tinut sa-si arate admiratia si suportul pentru solistul Leo Iorga, cantand alaturi de el refrenele pieselor. Nici recitalul Phoenix nu a fost mai prejos, lui Nicu Covaci fiindu-i decernat si un premiu pentru intreaga activitate muzicala.
Duminica aceasta, la finele Callatis Fest 2014, trupa Iris intregeste tabloul de legende rock prezente in acest weekend la Mangalia. Din recitalul sustinut de Iris in noua formula ce-l are pe Rafael drept solist, nu vor lipsi hiturile “Floare de iris”, “Vis bizar” dar si single-ul mai recent “E magic”.
Printre cei care vor incanta turistii de la malul marii in ultima seara de festival, se mai numara: Mihai Traistariu, Sonny Flame, Nicolae Voiculet si multi altii.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO