Iubita lui Matteo, fără chiloţi

5Cu fața acoperită de celebrele-i măști, dar în fundul gol! Așa a apărut focoasa Muneca, noua 5 (1)cucerire a lui Matteo, în videoclipul piesei “Plânge inima”. 

Bruneta a petrecut 16 ore la filmări, în studioul Lanoy, și a schimbat șase ținute. Dintre toate, specială a fost rochia cu vedere la fund, din dantelă neagră, creată de Cătălin Botezatu.”A fost rochia mea preferată și am purtat-o fără lenjerie intimă.De asemenea, am îmbrăcat și o salopetă pe pielea goală, pe care au fost lipite, manual, peste 1.600 de cristale Swarovski. Rochiile și salopeta au fost asortate cu câteva măști-unicat, create de o bună prietenă, foarte talentată, accesorizate cu cristale, foiță de aur și flori din mătase”, a declarat Muneca pentru Click!

Bruneta în vârstă de 25 de ani a ținut morțiș ca în primul ei videoclip să apară, ca invitați speciali, Matteo, F. Charm, dar și producătorii piesei. Muneca a devenit cunoscută publicului datorită pieselor “In love with you” și “Mannequin”, la aceasta din urmă colaborând cu Matteo. Între cei doi există o atracție specială și petrec din ce în ce mai mult timp împreună.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO