Iulia Mladin, prima care l-a felicitat pe Ovidiu Lipan Tandarica pentru titlul de Ambasador al Turismului Romanesc

ATR Hilton 3Iulia Mladin, simpatica prezentatoare de la The Money Channel si detinatoare a titlului Miss Facebook Romania, a tinut sa fie prima care sa-l felicite pe maestrul Ovidiu Lipan Tandarica, la Gala Ambasadorilor Turismului Romanesc, pentru titlul onorific de Ambasador al Romaniei peste hotare. Iulia a profitat de ocazie pentru a-i ura marelui muzician si un calduros si de altfel apropiat ”la multi ani”.

Evenimentul aflat la a 2-a editie si tinut cu mult fast la un hotel din centrul Capitalei face parte din proiectul ”Romania promovata prin valori”, initiat de  Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini.
Ovidiu Lipan Tandarica a primit in cadrul Galei Ambasadorilor Turismului Romanesc pasaportul onorific de ambasador, odata cu menirea de a promova imaginea Romaniei in lume. Alaturi de el au primit aceeasi distinctie Maia Morgenstern, Oana Pellea, Dan Puric, Dumitru Prunariu,  Nicolae Voiculet, Mariana Bitang, Octavian Bellu, Nadia Comaneci, Helmuth Duckadam, Dinu Sararu si Constantin Chiriac.
La eveniment au mai fost prezenti ambasadori ai turismului desemnati in prima etapa a proiectului, precum Ivan Patzaichin, Ilie Nastase, Gabriela Szabo si Grigore Lese, precum si ministrii din cabinetul Ponta: Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, Ministrul Educatiei, Remus Pricopie.
Iulia Mladin alaturi de colegii ei de la The Money Channel, frumoasa stirista Loredana Popescu si analistul economic Constantin Rudnitchi, au realizat o editie speciala televizata la Gala Ambasadorilor Turismului Romanesc.
ATR Hilton 6 ATR Hilton 8 ATR Hilton 2

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO