Kate Upton a fost desemnată modelul anului în lume

kate-uptonKate Upton, tânăra în vârstă de 21 de ani, care a pozat la începutul anului, în Antarctica, la  minus 35 de grade Celsius îmbrăcată doar în bikini, a fost desemnată modelul anului, informează FashionTV România.

Manechinul cu forme voluptuoase, un sex-simbol peste Ocean, a făcut mai multe compromisuri pentru a intra în atenţia publicului, dar efortul nu a fost în van. Omagiată chiar şi de editorii revistei „Vogue“, Upton a câştigat titlul de modelul anului şi urmează să-şi ridice trofeul miercuri, 4 septembrie, în cadrul celei de-a zecea ediţii a Galei Style Awards.

Marele premiu câştigat de Kate Upton reprezintă o validare a sarcinilor realizate cu succes de tânăra care, pe tot parcursul anului, nu s-a ferit de provocări. Astfel, dacă la începutul anului a participat la o şedinţă foto în Antarctica şi a pozat în costum de baie la  minus 35 de grade Celsius, în aprilie, Upton a mai bifat un record. Manechinul a pozat alături de un pui de tigru pentru coperta revistei „Harper’s Bazaar“.

Întrebată cum s-a simţit la finalul shootingului din Antarctica, tânăra s-a plâns de condiţiile meteo dure.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO