Lavinia Daiana Muscan – de la Miss Model of the World, la Bucharest Fashion Week

Lavinia-Daiana-MuscanAre 21 de ani, 1,79 metri înălțime, 60 de kilograme, dimensiuni 88-63-90, studentă la Cluj și foarte frumoasă. Numele ei este Lavinia Daiana Muscan, este model FashionTV România, iar deunăzi a urcat pe podium la concursul internațional de frumusețe Miss Model of the World, desfășurat în China.

În 2009, la prima sa participare ca model, la FTV Model Awards, s-a clasat pe primul loc. Lavinia Daiana Muscan a prezentat la Bucharest Fashion Week, Miss România și Gala Fotbalului Românesc și a fost prezentă la numeroase prezentări internaționale. A defilat pentru majoritatea designerilor români, dar și pentru mulți creatori de peste hotare.

Lavinia s-a clasat pe locul 3 la concursul internațional de frumusețe de la Shenzen, iar săptămâna viitoare va reveni în țară, unde va participa la Bucharest Fashion Week. “Sunt foarte fericită că am reușit să mă clasez printre cele cinci câștigătoare ale concursului Miss Model of the World. A fost cea mai frumoasă experiență pe care am trăit-o. În cele trei săptămâni petrecute în China am cunoscut oameni deosebiți și locuri pe care nu mi le-aș fi putut imagina vreodată. Nu m-am așteptat să câștig acest premiu, având în vedere concurența. Mă bucur enorm că am reușit să reprezint România si, evident, Sălajul în acest fel”, a declarat Lavinia Muscan citată de FashionTV România.

O puteți vedea pe frumoasa româncă în perioada 1-6 decembrie, la Ambasad’Or, în colecțiile designerilor care vor fi prezenți la Bucharest Fashion Week.

Galerie foto: bit.ly/I8MhlV

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO