Leonard Miron si iubitul lui vor deveni părinţi: «Copilul va avea doi taţi»

5 (1)Prezentatorul de televiziune Leonard Miron a vorbit, vineri, în cadrul unei emisiuni despre faptul că el şi iubitul lui urmează să devină părinţi.

Leonard Miron a fost invitatul lui Cătălin Măruţă în ediţia de vineri a emisiunii „La Măruţă”, unde a vorbit despre faptul că el şi iubitul lui se pregătesc să fie tătici. Leonard a mărturisit faptul că femeia care-i va dărui un copil este cea care l-a ales şi l-a rugat să fie mamă. Vedeta a spus că nu intenţionează să separe viitorul bebeluş de mama lui.

“Femeia care o să-mi dăruiască un copil este o prietenă mai veche şi ea a fost cea care m-a ales pe mine să fiu tatăl copilului ei. Copilul va sta cu ea. După momentul de euforie generală, am realizat că niciunul dintre noi nu este pregătit pentru „misiunea” de părinte. Deocamdată, ne-am gândit să o ţinem în stand-by”, a spus fostul prezentator la „La Măruţă”.

Miron a subliniat faptul că micuţul va purta numele lui de familie, însă asta nu înseamnă că-l ca îndepărta de mamă.

„Provin dintr-o familie în care am avut doar mamă, nu am avut tată. Sunt de părere că un copil nu poate să crească, să se dezvolte sau să fie educat cum trebuie în lipsa unei mame. Copilul va sta cu ea şi va avea doi taţi”, a subliniat Leonard.Vedeta a ţinut să precizeze că statisticile arată faptul că abandonul în cuplurile gay este inexistent, scrie Click!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO