Lord Of The Dance de la Bucureşti în ultimul turneul din cariera ansamblului

 lord of the dancePentru aproape doua decenii,t ansamblul Lord Of The Dance a incantat audienta de pe intreg mapamondul! Reprezentantii trupei au anuntat ca trupa se retrage pentru o vreme si nu se stie daca aceasta pauza va fi permanenta sau nu. 

 

Trupa de dans Lord Of The Dance s-a nascut din pasiunea pentru dans a lui Michael Flatley si se distinge prin complexitatea si expresivitatea coregrafiilor si unicitatea costumelor! Creatorul acestui spectacol este dansatorul si coregraful Michael Flatley. Acesta detine titlul de cel mai rapid dansator de step si titlul de cel mai bine platit dansator din lume. El a stabilit si recordul Guinness pentru cele mai rapide picioare din lume! A creat si produs si alte show-uri: “Riverdance”, “Feet Of Flames” si “Celtic Tiger”.

 

Prima reprezentatie a irlandezilor a avut loc in 1996 si a fost un real succes. La ceva timp dupa acest succes, a inceput era Lord Of The Dance, Flatley devenind producatorul, regizorul si coregraful acestui show ce avea sa fie cel mai grandios show din istoria divertismentului! In scurt timp experimentatii dansatori au transformat Lord Of The Dance in cel mai bun spectacol de dans din lume. Din America si Canada pana in Europa si Asia, Lord Of The Dance au realizat de fiecare data spectacole cu casa inchisa, acestia fiind numiti o “minune a lumii moderne”!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO