Loredana Popescu și Constantin Rudnitchi, în turneu național, în Râmnicu Vâlcea!

Money_Channel_logo2013Echipa The Money Channel, in frunte cu frumoasa prezentatoare Loredana Popescu si analistul economic Constantin Rudnitchi, ajunge sâmbătă 26 octombrie în Râmnicu Vâlcea, cel de-ai treilea oraș din cadrul turneului național Money Channel Business Tour.

Turneul The Money Channel Business Tour , ce face parte din campania de relansare economică inițiată de postul nostru tv „The Money Channel Susține Economia României”, oferă în fiecare sâmbătă, de la ora 12.00 la ora 15.00, dezbateri televizate pe teme economice de actualitate și ajunge în drumul său în 7 din cele mai importante orașe din țară.

Obiectivul acestuia este de a prezenta afacerile de succes din diferite zone ale României în cadrul  dezbaterilor  de tip „masă rotundă” și de a deschide, astfel,  calea catre o platformă de comunicare între mediul de afaceri și autorități,  dar și între oamenii de afaceri.

Primele două locații în care a ajuns turneul inițiat de către The Money Channel au fost București, la Hotel Grand Phoenicia, și Brașov, la Hotel Kronwell, iar dezbaterea moderată de Loredana Popescu și de Constantin Rudnitchi a tratat tematica turismului cu toate aspectele sale, avand numerosi invitati de marca.

Dezbaterea televizată ce va avea loc sâmbătă 26 octombrie în Râmnicu Vâlcea, între orele 12.00 și 15.00,  își propune să abordeze teme precum turismul, agricultura, construcții-imobiliare și domeniile complementare acestora, ce vor fi discutate cu autorități locale, administrații publice și agenți economici.

Odată cu 1 octombrie, The Money Channel a demarat o campanie prin care promovează relansarea economiei naționale, „The Money Channel Susține Economia României”. Prima faza a campaniei se va derula până la 31 decembrie 2013, iar scopul acesteia este de a promova mediul de afaceri din România, cu toate nuanţele acestuia, în paralel cu realizarea unui cadru eficient de colaborare şi dialog între mediul privat şi cel public.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO