Mama Andei Adam a venit din America, la “Te cunosc de undeva!”

mama andei adamAceasta s-a aflat în public la ediția care se difuzează miercuri, 4 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și în care Anda se va transforma în Lenny Kravitz. “Te iubesc, mami!”, i-a strigat Anda, de pe scenă!
Juratul Andrei Aradits a sfătuit-o pe Anda să demonstreze, cu această transformare, că are testosteron. “Cred că voi reuși, dar nu pentru că am testosteron, ci pentru că îmi place foarte mult Lenny Kravitz și, urmărindu-l mereu, o să-mi fie foarte ușor să intru în pielea personajului”, a zis ea, înainte de a urca pe scenă.După reacția juraților, Anda a reușit să-l întruchipeze cu brio pe celebrul artist american. “Te-ai bălăcit cu mare plăcere în ceea ce ți-a picat la ruletă. Brava!”, i-a spus Temișan. “Cât despre mama ta, aș putea să-ți spun că mi-era foarte dor să o văd după atâția ani de când e plecată”, a adăugat el. “Cred că mama ta este foarte mândră de tine”, a spus
și Ozana. Aradits nu s-a putut abține și i s-a adresat mamei Andei: “Nu vi se pare fata dumneavoastră foarte frumoasă brunetă? I-am spus-o de mai multe ori”.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO