Marciuc a apelat la preot şi la obiecte sfinte ca să-l ţina pe Enache lângă ea! El n-a dat doi bani pe “talismanele” ei

10-marciuc_03_d3db67f000De cand s-a indragostit de Adrian Enache, Iuliana Marciuc a inteles ca trebuie sa lupte serios daca vrea sa il tina langa ea. Vedeta a apelat la tot felul de “talismane” sfintite pentru a-l tine langa ea, insa artistul nu a dat doi bani pe ele.

Acolo unde e dragoste mare, e si mare bataie de cap, iar Iuliana Marciuc stie cel mai bine acest lucru. De peste 18 ani, de cand a inceput o relatie cu Adrian Enache, prezentatoarea TV nu a mai avut pace. Aceasta a incercat sa gaseasca cele mai bune solutii prin care sa se asigure ca nu va ramane fara dragostea artistului.

Si, cum de cele mai multe ori cand avem probleme, Biserica devine ultima solutie, tot la credinta a apelat si Iuliana Marciuc in lupta pentru sufletul lui Enache. Vedeta TVR i-a daruit acestuia un inel sfintit, dar si un medalion cu cruce, pe care, insa, cantaretul se pare ca nu le-a apreciat prea mult.In 2010, Iuliana il punea pe Adrian in fata preotului, care le-a citit din Biblie si le-a sfintit doua inele, pe care cei doi urmau sa le poarte pana la sfarsitul zilelor. Asta, doar in teorie! In practica, Enache nu a fost vazut niciodata cu bijuteria cu pricina si, mai mult, nu a prea purtat nici crucea pe care tot Iuliana i-a daruit-o, scrie Cancan.ro

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO