Marel Prodan despre Alexandra Stan-“A vrut să ne sinucidem”

Alexandra+Stan+++Mallorca+2011m_alexandra-stan

La trei luni de când a bătut-o pe Alexandra Stan, impresarul Marcel Prodan s-a hotarat sa vorbeasca pentru prima data despre ce s-a intâmplat.

Impresarul contrazice varianta Alexandrei, ea declarând atunci că acesta a bătut-o pentru că i-a cerut banii care i se cuveneau din concerte, scrie Cancan.

Marcel Prodan face insă o declaratie halucinantă: el spune că, in seara cu pricina, s-a certat cu solista iar aceasta, nervoasă, i-a cerut să se sinucidă impreună cu ea.

Impresarul mai precizează că avea o relatie cu artista de trei ani, iar de doi ani situatia era din ce in ce mai tensionată, motiv ce l-a determinat să o anunte că vrea să se despartă de ea. Cântăreaţa avea, spune Prodan intr-o postare pe pagina lui de Facebook, un comportament violent si nu de putine ori l-a amenintat cu sinuciderea.

“Stiu ca sunt cateva persoane care mi-au urmarit activitatea si pentru care am fost un exemplu, pana in momentul in care am lovit-o pe Alexandra, cu care aveam o relatie de iubire de circa 3 ani, relatie pe care ea fie a negat-o, fie a trecut-o sub tacere, numindu-ma doar „managerul” ei, probabil pentru a se potrivi mai bine falsei acuzatii de santaj pe care incearca sa mi-o puna in carca. Imi pare nespus de rau ca nu am stiut cum să reactionez in momentul in care, urmare unor certuri care nu au avut nicio legatura cu banii, ci cu cariera ei si cu relatia noastra, ea s-a napustit cu o ploaie de lovituri asupra mea, în timp ce conduceam si mi-a tras de volan, spunandu-mi ca „mai bine ne sinucidem”. Exista la dosarul penal declaratiile unui martor care a vazut masina serpuind pe sosea si declaratiile politistilor care mi-au vazut urmele de lovituri de pe fata. Nici dupa 4 luni de la incident nu stiu cum ar fi trebuit sa reactionez, nefiind implicat in relatii cu femei violente pana la acel moment. Stiu că asta nu sterge derapajul meu comportamental si nu-l scuza.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO