Margineanu s-a mutat într-un bloc alături de toţi prietenii săi

mihai_margineanuMărgineanu şi-a făcut gaşcă mare de artişti în propria curte. Noncomformistul solist s-a mutat într-un bloc undelocuiesc toţi prietenii săi.

Mai puţin cunoscut ca ingier şi patron de firmă de construcţii, Mihai Mărgineanu locuieşte într-un un bloc situat la marginea Bucureştiului, lângă Pădurea Băneasa. În zona unde, pe vremuri se întindea mahalaua Bucureştiului, ce i-a inspirat repertoriul. Chiar dacă asfaltul n-a ajus la el, zgârcindu-se la câteva zeci de metri distanță de poarta sa, Mărgineanu se bucură de oaza sa de linişte şi relaxare, loc izolat de agitaţia oraşului. Alături de el, locuiesc în blocul său prieteni buni, pentru care dă cu plăcere chitara ”din cui”: senatorul Ciprian Rogojan (ex-Sistem)şi sotia  lui, Ioana, Florin Ionescu (ex Direcţia V, Cross) şi Sandra, Sergiu Stoiadini (Sensor), impresarul trupei Mandinga.

Proprietatea unde locuieşte este îndeajus de mare pentru a încropi un parc pentru copiii săi şi ai prietenilor ori spaţiu pentru grătare. În plan particular,  inginerul Mihai Mărgineanu (ce a studiat Academia Română de Management şi Universitatea Tehnologică de Construcţii)este la fel de bun profesionist în îndeletnicirea pentru care a ajuns popular. El a muncit, prin propria firmă de construcţii, la ridicarea multor construcţii impozante.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO