Maria Marinescu lansează single-ul „Drive”

coverO adevarată apariţie în showbiz-ul de la noi, Maria Marinescu lansează  în premieră-ul single „Drive”. Deși poartă același nume ca și creatoarea de modă, Maria este o tânără de 18 ani, înzestrată cu o serie de calități ce par să-i asigure un loc fruntaș în peisajul muzical autohton : este sexy, talentată, deşteaptă, ambiţioasă şi promite multe surprize.

Frumoasa olteancă originara din Craiova a început să cânte încă de la vârsta de patru ani, a studiat muzica clasică la Liceul de Arte din Craiova, iar de doi ani face canto cu celebra Crina Mardare. Cu o voce puternică şi cu un timbru vocal aparte, care ne duce cu gândul la Cher ori Shakira, Maria Marinescu şi-a propus să cucerească topurile cu primul ei single ”Drive”, produs în studioul lui Liviu Vârciu de Dumi Pădure. Și se pare că are toate calităţile să reuşească, artista având în dotare o siluetă de invidiat şi o alură de model, ca și mai celebra sa tiza, creatoarea de modă Maria Marinescu.

Tânăra s-a întors în România, după ce a fost stabilită o bună perioadă de timp în Canada, iar pe viitor se gândeşte să se mute în Marea Britanie, unde intenţionază să urmeze cursurile prestigioasei Universităţi Cambridge.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO