Marian Ionescu (Direcția 5) la prima expoziție de pictură

Marian Ionescu eliberează copilul creativ din el, expunând pentru prima oară public rezultatul jocului cu pensulele. Pe 1 iunie, liderul popularei trupe pop-rock Direcția 5 va inaugura prima sa expoziție de pictură la Pavilionul de Artă București, la Palatul Galeriile Krețulescu .

marian-ionescuColecția de lucrări ale rockerului a fost inclusă în cadrul Art Safari, cea mai mare expoziție anuală de artă din România. Noua ”direcție” de exprimare a artistului, cu o semnificație mult mai profundă, picturile sale abstracte sunt identificate de autor cu anumite melodii proprii, lucrări ce s-au născut din sentimente, trăiri și experiențe. De aceea, Marian a dezvoltat o relație cu acest gen de pictură, pasiune neștiută, în care s-a perfecționat în momentele de liniște de după repetițiile cu trupa sa, și care vine în completarea celor deja știute din viața personală de star rock–muzica, motociclismul și automobilele sport.

”Te aștept în parc”, ”Just the Way You Are”, ”Romantic flowers from Indonesia” ori ”Hello” sunt titluri  de lucrări actrilice din galeria lui Marian care pot fi admirate începând de joi, la expoziția de pe Calea Victoriei 45, lângă Muzeul Național de Artă.

Judecând după vasta sa experiență în frumosul feminin (căpătată înainte să se însoare cu frumoasa Octavia Geamănu), cei ce-l cunosc s-ar fi așteptat la o expoziție inspirată din formele Evelor. Însă Marian, în vârstă de 53 de ani, suprinde cu o suită de picturi pline de  îmbinări de culoare. Artistul nu a vrut să ne detalieze aspecte despre geneza pasiunii sale, aceea de artist plastic din pricina valului de cântărețe ce s-au trezit din prea mult timp liber și pictorițe.

marian

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2017 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO