Media Music Awards, un super show!

anda adamCele mai tari hituri au răsunat joi seară în Piaţa Mare din Sibiu, în cadrul celei de-a doua ediţii a Media Music Awards.

Nu vă spunem câte mii sau zeci de mii de spectatori au fost la Media Music Awards, ci lăsăm fotografiile să vorbească de la sine! Sibiu… ai fost minunat!

Spectacolul a început după ora 18:00 odată cu sosirea primilor artişti pe covorul verde aflat în dreapta scenei. Vedetele, îmbrăcate în ţinute de gală, s-au lăsat fotografiate şi au fost intervievate de către DJ-ul Kiss FM Dan Fințescu, promiţându-le fanilor o seară de neuitat.

Rând pe rând, pe scena principală a MMA au urcat cei mai cunoscuţi artişti din România, care au cântat live cele mai tari hituri. Pe scena de decernare, artiştii au primit mult-doritele premii, la cele 20 de categorii:

Best Female – Andra

Fastest Climber – Andra

Best Male – Alex Velea

Best Group – Voltaj

Best Song, Best Pop – Alb Negru feat. Raflo si Rares – Mi-e sete de tine

Kiss Award – Connect-R – Da-te-n dragostea mea

Best Dance – Connect-R – Love is the way

Media Forest Award – Elena Gheorghe

Best New Artist – What’s Up

Best Featuring – Smiley & Alex Velea – Dincolo de cuvinte

Best Video – What’s up & Andra – K la meteo

Best Hip Hop – Guess Who – Onoare

Best International – Low Deep T – Casablanca

Best Rock – Holograf – Cat de departe

Best Label – Cat Music

Premiu de excelenta – Holograf

Best Online – Loredana – Apa

Fans Like Award – Connect-R si LaLa Band

Best Comeback – Vama – Perfect fara tine

Best Zonga – Carlas Dreams feat Inna – Pohui

A fost şi o seară a lansărilor, fanii Kiss Fm având ocazia să audă în premieră noul single al Andreei Bănică intitulat Bumerang şi putând să vadă videoclipul Aroma al lui DJ Sava, Raluk si Connect-R şi videoclipul Elenei Gheorghe – Până dimineaţa. Show-ul n-a fost lipsit de momente picante, cum a fost cel în care Anda Adam l-a sărutat pasional pe Cătălin Botezatu în fața miilor de spectatori.

Media Music Awards au fost prezentate de către DJ-ii Kiss FM Andreea Remeţan şi Cristi Nitzu, întregul eveniment fiind transmis în direct pe Kiss TV. Printre vedete a fost prezent şi Cârcotaşul Dezbrăcatu, care a intervievat invitaţii şi i-a decernat, cu o jumătate de oră înainte de finalul show-ului, Premiul Kiss Award, lui Connect-R.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO