Michael Winslow din seria Police Academy, în premieră în România

Michael Winslow afisSergentului Larvelle “Motor Mouth” Jones, memorabilul personaj din seria Police Academy, Michael Winslow va sustine pe 25 martie un spectacol  de stand up comedy în Hard Rock Cafe.M Winslow

Supranumit “Omul cu o mie de voci”, Michael este un maestru al gimnasticii vocale, fiind capabil sa reproduca cele mai variate sunete din mediul inconjurator, integrandu-le surprinzator in reprezentatiile sale de stand up. El poate recrea aproape neverosimil de la un recital Jimi Hendrix si pana la zgomotul provocat de un accident de circulatie. Versatilitatea corzilor sale vocale s-a facut remarcata inca din copilaria petrecuta alaturi de familie in baza aeriana de la Fairchild, cand – in lipsa de prieteni – isi ocupa timpul imitand zgomotele produse de avioane, dar si de animale sau vehicule care ii atrageau atentia.

La scurta vreme dupa absolvirea liceului, Michael Winslow isi transforma pasiunea pentru sunete intr-o cariera prodigioasa de entertainer si actor. Astfel, va primi in 1984 unul din rolurile cheie din Police Academy – personajul sau fiind prezent de-a lungul celor sapte parti ale seriei originale – pentru ca apoi sa fie distribuit ca operator de radar in “Spaceballs”, o parodie marca Mel Brooks. Vocea sa se regaseste in numeroase blockbustere de la Hollywood, precum “Back to the Future”, “Gremlins” si “Terminator”, dar si in seriale TV ca “Robot Chicken” si “Family Guy”.

Talentul plin de umor al lui Michael Winslow si-a gasit expresia mai recent si in mediul digital, efectele sonore create de acesta fiind prezente in aplicatii si jocuri video disponibile pe platformele mobile iOs si Google Play.

Spectacolul Michael Winslow Live va avea loc pe 25 martie la Hard Rock Cafe din Bucuresti, biletele fiind disponibile online, pe www.myticket.ro, in reteaua Diverta si la Hard Rock Cafe.

Ora de incepere a show-ului este 20:00, evenimentul desfasurandu-se exclusiv in limba engleza.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO