Mihaela Răduleascu: «Nu pot avea copii cu Dani»

mihaela-radulescu-dani-otil1Vedeta a mărturisit că unele probleme de sănătate o împiedică să mai fie mamă.

Se consideră o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât şi personal. Are un copil de care e mândră, un iubit cu care se potriveşte, duce o viaţă liniştită la Monaco, iar afacerile îi merg din plin. Totuşi, un singur aspect le umbreşte relaţia idilică: nu vor putea avea copii.

Se iubesc pasional de aproape 6 ani, fac cele mai nebuneşti lucruri, supravieţuiesc unui amor la distanţă, dar au şi visuri care nu pot fi împlinite. Mihaela Rădulescu (44 de ani) a mărturisit pentru Click! că nu-l va face tată pe Dani Oţil (33 de ani) deoarece unele probleme de sănătate nu-i permit.

De altfel, despre starea ei de sănătate a vorbit în trecut şi fostul soţ, Elan Schwartzenberg, care a recunoscut că fosta sa soţie şi-a riscat viaţa ca să-i facă un moştenitor. Şi dacă despre aceste aspecte personale preferă să vorbească foarte puţin, atunci când este întrebată de Ayan, Mihaela e greu de oprit. 

„Sunt foarte mândră de fiul meu, Ayan (10 ani). Este cel mai bun copil, e primul din clasă. S-a obişnuit la Monaco, acum, pentru el, acolo este «acasă»”, a declarat Mihaela Rădulescu marţi seara, la un eveniment de promovare a iaurtului a cărei imagine a devenit recent. Şi despre cealaltă persoană importantă din viaţa ei, Dani Oţil, vorbeşte cu ochii strălucind de fericire.

„Ultima mea bucurie a fost sejurul de patru zile pe care am reuşit în sfârşit să-l avem împreună. Chiar dacă mi s-a pierdut valiza, chiar dacă am stat 8 ore în aeroport în Istanbul, dacă la celălalt capăt al drumului a fost el, a meritat din plin”. Cu toate acestea, diva nu se gândeşte nici la o nouă căsătorie, nici la copii cu omul iubit.

„Am citit prin presă că am primit inelul de logodnă, că mă mărit… Nici vorbă! Ne e bine aşa. De ce să schimbăm ceva ce merge bine?! Un bebeluş, din păcate, nu va veni, pentru că problemele de sănătate nu-mi permit”, a mai dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Diva se vede cu Dani printre picături, îşi dau întâlnire în diverse colţuri ale lumii şi, chiar dacă relaţia e una la distanţă, este solidă. Cum reuşesc? „Nu există vreo reţetă. Pur şi simplu merge. Dacă există iubire, nimic nu poate despărţi doi oameni”, a explicat Mihaela pentru Click!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO