Mihaela Rădulescu: «Aud şi azi imbecile care mă judecă pentru că trăiesc pe banii fostului soţ»

mihaela-radulescuDuce o viaţă de lux la Monte Carlo şi nu ascunde că fostul soţ o întreţine. Mihaela Rădulescu a lansat un atac dur la acele femei care o critică pentru că trăieşte în continuare pe banii fostului soţ.

Mihaela Rădulescu nu a ieşit din căsnicia cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg doar cu hainele e pe ea. Ea le învaţă pe acele femei care trec printr-o separare să-şi ceară drepturile, nu să rămână muritoare de foame după divorţ şi să nu mai aibă bani să se întreţină.

“Revoltaţi-vă, mai, femei, aveţi drepturi, aveţi legi, aveţi prieteni, trebuie să existe o soluţie. Nu jucati «demnitatea» aia prostească de a pleca dintr-o relaţie doar cu hainele de pe voi, căci nu e logic şi nu e omeneşte !

Aţi facut, probabil, enorm pentru omul de care v-aţi despărţit şi, cel mai adesea, grija voastră zilnică pentru el nu poate fi calculată în bani şi bunuri.(…)

Aud şi azi imbecile care mă judecă pentru faptul că trăiesc pe banii fostului soţ. Măi fetelor, aşa e normal, aşa e legal, aşa e de bun simţ !

Iar barbaţii care ştiu să aibă grijă de fostele lor soţii sau iubite, care nu uită că ele sunt, înainte de orice, mamele copiilor lor, sunt cu adevărat nişte bărbaţi, nu nişte imitaţii”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina ei de Facebook.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cu care are un băiat, Ayan, în vârstă de 9 ani. Ea a divorţat în 2008.

mihaela-radulescu1

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2013 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO