Mihai Albu despre fosta sa soţie: “Iulia m-a minţit. M-a mâhnit, m-a golit“

iulia-si-mihai-albu_large_picIncepe razboiul declaratiilor intre fostii soti Albu! Dupa ce a tacut si a ascultat ce are de zis fosta lui sotie, Mihai Albu isi indreapta acum armele impotriva Iuliei, care pare ca a si inceput sa-si refaca viata alaturi de un milionar machedon.

Designerul de pantofi se declara mahnit de atitudinea celei pe care inca o idolatrizeaza. Se simte jignit ca Iulia a declarat public ca ar mai fi acordat o sansa relatiei lor…. doar de dragul fetitei. In ceea ce-l priveste pe milionarul aparut de ceva vreme in viata fostei sotii, Mihai a avut o reactie surprinzatoare.

 

Mihai Albu a vorbit in exclusivitate pentru cancan.ro despre tot ce l-a facut sa sufere in relatia reinnodata cu fosta sotie.

L-a deranjat modul in care fosta lui sotie a incercat sa iasa basma curata dintr-o relatie esuata. Ar fi spus ca doar fetita pe care o au impreuna a impins-o sa reincalzeasca ciorba casniciei. Mihai sustine contrariul!

“Of, Doamne! Asta nu e in regula. Nu pot s-o iau neaparat ca pe-o jignire dar nu este deloc adevarat. Noi chiar am avut discutiile astea, chiar de mai multe ori ca nu am incercat o impacare doar de dragul fetitei. Si ca am crezut amandoi ca ne leaga mult mai mult. Chiar ne-am sustinut unul pe celalalt ca ne leaga mult mai mult.Ne intrebam unul pe celalalt, “sper ca nu stai cu mine doar pentru ca este Mica la mijloc. A nu, in niciun caz…”, si de-o parte, si de alta. M-a mahnit foarte tare. Acum, ca s-a spus lucrul acesta, ma gandesc ca m-a mintit. M-a mahnit, m-a golit. Lucrul asta te-a facut sa n-o mai iubesti asa cum o iubeai inainte? Este irelevant in momentul asta, nu discut de sentimentele mele, nu este cazul, chiar nu este cazul. Mai ales ca a pus punct. De fapt, n-a pus punct. Vreau sa spun ca am pus eu punct. La modul ca m-a anuntat si am inteles. A dat o declaratie, neintrebata de nimeni, cum ca a luat aceasta hotarare. A fost o declaratie frumoasa, respectuoasa, destul de putin adevarata din punctul meu de vedere, nu stiu de ce a facut-o, de ce era nevoie, sa zicem ca a vrut sa se arate libera.”, a declarat Mihai in cadrul emisiunii Cancan.ro de la Acasa tv.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO