Mihai Ogasanu revine în concursul Eurovision alături de Stella Anita

Andrei si StellaDupa o absenta de noua ani din competitia Eurovision, compozitorul Mihai Ogasanu este decis ca in 2014 sa isi ia revansa. El face echipa cu Stella Anita si Andrei Chermeleu de la Vocea Romaniei si cu colegii lor din trupa Colors In Stereo pentru piesa ”Heartquake”.

 

”I-am urmarit pe Stella si Andrei la Vocea Romaniei si am incredere in ei. Au o energie frumoasa, specifica marilor artisti internationali, si asta mi-a placut foarte mult”, povesteste Mihai Ogasanu.  ”In momentul in care ne-am propus sa participam la Eurovision, prima persoana la care ne-am gandit a fost Mihai”, marturiseste Bogdan Ionescu.

 

”Heartquake” a presupus ore lungi, dar placute, petrecute in studio,  sute de trackuri inregistrate si mixate, dar si multa adrenalina. Cu doar o ora inaintea inchiderii inscierilor, placa de sunet a computerului pe care s-a lucrat, a cedat. A fost nevoie de toata maiestria lui Mihai pentru a salva intreaga munca si de a preda materialul la timp.

 

Mihai Ogasanu a participat la Eurovision in 2005 in calitate de compozitor al piesei ”Lele”, interpretata de Lordana, cu care a ocupat locul 2.  Incurajati de reactia pozitiva a publicului la prestatia Stellei si a lui Andrei la Vocea Romaniei, Colors In Stereo se afla la prima lor participare in concurs.  Colors In Stereo inseamna Stella Anita, Andrei Chermeleu – lead vocals, Bogdan Ionescu – chitara, Marian Hancu – clape, Robert Acsintoaie – bass.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2014 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO