Miley Cyrus le-a permis spectatorilor să-i atingă pisica!

Miley Cyrus și-a lăsat fanii să o pipaie în zonele intime. Aflată pe scenă, în plin concert, fosta Hannah Montana i-a  lăsat pe cei aflați în primele rânduri sa o pipaie in zonele intime.

cyrus hot

Nu mai este un mister pentru nimeni faptul ca Miley Cyrus si-a propus sa se situeze pe primul loc in topul celor mai controversate vedete. Noi imagini cu vedeta ii garanteaza ascensiunea.

Miley Cyrus nu s-a ferit niciodata sa produca controverse prin aparitiile sale. Dar ceea ce s-a intamplat la un concert depaseste si ceea ce ne-a obisnuit. Artista si-a incurajat fanii in timpul recitalului sa o pipaie peste tot unde si-au dorit si chiar le-a indicat sa o atinga pe sani, fund sau alte zone intime. De asemenea, ea s-a sarutat cu fanii prezenti in primele randuri la concert.

miley_cyrusMiley Cyrus are o relatie extrem de apropiata cu fanii ei. Si nu exageram cand spunem asta. Poze recente de dupa concertul fostei vedete Disney arata ca aceasta le permite admiratorilor sa o atinga, ba chiar ca accepta sa se pozeze in ipostaze hot cu ei.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
Copyright © 2016 MondenOnline · All rights reserved · Designed by Theme Junkie
Powered by· MEDIAPHOTO